Användarvillkor

Allmänt

lummer.se följer svenska lagar, som besökare uppmanas du att göra likadant. Förtal, personangrepp, sexuellt innehåll, uppmaningar till brott och dylikt accepteras inte. Allt material som vi i redaktionen anser stötande, opassande eller olagligt kommer raderas och användare som inte följer reglerna stängs av. Material som kan misstänkas bryta mot annan persons copyright raderas. Lagöverträdelser polisanmäls.

Vårt ansvar

lummer.se kan inte ställas till svar för felaktig information på sajten. Allt ska ses som vägledande, inte som sanningar. Inte heller är lummer.se ansvarig för användargenererat innehåll, till exempel i forumet eller på användarens profil.

Inlägg på forum, kommentarer och annat på lummer.se förhandsgranskas inte. Du som medverkar ansvarar själv för innehållet. Om ditt material skulle leda till skadeståndskyldighet för lummer.se är du skyldig att hålla lummer.se skadeslöst.

Vi håller sajten tillgänglig, ren från spam och väl fungerande efter bästa förmåga, men kan inte ställas till svars för eventuell skada på grunda av förlust av data eller att sajten inte är tillgänglig.

Ditt ansvar

Material du skapar på lummer.se får inte:

  • innehålla hets mot folkgrupp
  • innehålla politisk, rasistisk eller religiös propaganda
  • innehålla hot, förtal, förolämpning eller i övrigt vara kränkande och/eller stötande
  • innehålla annonsering eller reklam
  • innehålla datavirus eller massutskick, s.k. spam
  • innehålla upphovsrättsligt skyddat material som du inte själv har skapat eller har rätt att använda på lummer.se
  • i övrigt på något annat sätt bryta mot lag, förordning eller god web-etikett
  • vara skrivna på andra språk än svenska eller engelska eftersom redaktionen då inte har möjlighet att kontrollera dessa

Om redaktionen misstänker att något material bryter mot ovan så kommer vi radera det så snart vi kan.

Copyright

Allt material på lummer.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera oss gärna så länge du anger källan och länkar tillbaka. Det är inte tillåtet att använda bilder eller material (utöver kortare citat) utan skriftligt tillstånd av copyright-innehavaren.

Material som skapas av användare (användargenererat material)
Som användare ansvarar du för allt du själv skapar på lummer.se. Om du lägger upp material (bilder, filer, text eller annat) garanterar du samtidigt att du har copyright på materialet, och alltså rätt att publicera det på lummer.se. Om du citerar från artiklar eller annat så ber vi dig att alltid ange källan.

Rätt att använda användargenererat material
Du behåller självklart all copyright på det du skapar på lummer.se. Genom att lägga upp material på lummer ger du redaktionen rätt att använda det materialet.

Integritet och personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part utan ditt medgivande. Du bör vara medveten om att din profil kan ses av andra användare på lummer, och vara försiktig med att skriva in känsliga uppgifter.

Förändring i användarvillkoren

Som användare förväntas du ta del av de här användarvillkoren med jämna mellanrum. Vid förändrade villkor anses du som användare ha godkänt detta i och med ditt fortsatta användande.


 
Senast uppdaterat: 2010-01-10

 

 

Välkommen till lummer.se!!