Hoppa till huvudinnehåll

Köpguide

Varmkompost 2024 - Bäst i test av 16 komposter

Vilken är den bästa varmkomposten 2024? Vi har listat alla alternativen och rekommenderar två svenska varmkomposter som båda är rejäla modeller med isolering, enkel design och med genomgående bra kundomdömen.

Ogräsättika - guide och gör-det-själv

Ögräsättika används för att bekämpa ogräs och mossa i trädgården. Det aktiva ämnet är ättikssyra, växterna angrips av syran och dör efter några dagar. Ättika mot ogräs är effektivt mot ogräs mellan stenplattor, springor på trädäck, alger på trall och i grus på grusgångar.

Välj rätt trädgårdstidning 2024 - Hela listan

Har du svårt att välja bland alla fina trädgårdstidningar? Här är en översikt över alla svenska (och några engelska) tidningar om trädgård och odling. Innehåll, svårighetsnivå, antal nummer per år, och förmånliga prenumerationserbjudanden.

Bokashi startkit - Vilket är bäst av 6 startkit

För att börja med Bokashi så behöver du egentligen bara tre saker: (1) Mikroorganismer som driver fermenteringen. (2) Något sätt att reglera fukten i materialet. Och (3) - en behållare med tättslutande lock.

Köpguide: Bäst robotgräsklippare till din tomt

Moderna robotgräsklippare är välutrustade och klipper gräsmattan effektivt och noggrant utan att speciellt mycket underhåll. Vi har tittat på marknadens ledande robotgräsklippare, jämfört prestanda, kvalitet och kundnöjdhet, och hittat våra favoriter. 

Hammock - köpråd och 7 prisvärda modeller

En hammock är en tidlös klassiker i trädgården. Men det är en investering som kräver lite eftertanke innan du köper. De kostar ofta ganska mycket och det finns många varianter.

Tips för en retro-inspirerad trädgård

Retro är trendigt och kul.

Det finns inget som säger att du måste begränsa dig till ett speciellt årtionde, de flesta inreder med en blandning av prylar och stilar som de gillar. Tillsammans blir det ofta en härlig känsla av nostalgi, personlig stil och en inredning som brukar kännas enhetlig trots stilblandningen.